Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piedras FC Real Portuguesa FC
1-3 Tactiek RPFC-5-3-2-A
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
67.1 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Naumavičius passt de bal in één keer door. Svitlica rent richting de bal. Svitlica passt de bal zonder na te denken. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Díez met een sublieme pass. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo geeft een hoge lob. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Villalta rent richting de bal. Met opzet legt Svitlica zijn tegenspeler op de grond. Svitlica krijgt een gele kaart.

20e minuut.
de Maesschalck passt de bal met de wreef. Naumavičius geeft een hoge lob. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. Duval bokst de bal weg. Loreto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Núñez de bal. Arandia is nu in balbezit. Arandia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duval bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Real Portuguesa FC 0:1

25e minuut.
Dombosco heeft problemen om de bal te vangen. Dombosco passt de bal in één keer door. Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Arandia is nu in balbezit. Arandia haalt uit met een fantastische trap. Duval bokst de bal weg.

33e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Navarro geeft een hoge lob. Dombosco kopt de bal weg. Arandia rent richting de bal. Arandia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Gamboa komt het veld opgelopen. Ariza met een snelle inworp. Sangronis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarro. Navarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 48%, Real Portuguesa FC 52%.
Piedras FC - Real Portuguesa FC 0:1

50e minuut.
Daar is Kieftenbeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis met een sublieme pass. Daar is Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Svitlica geeft een hoge lob. Arandia rent richting de bal. Arandia passt de bal in één keer door. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco draait met de bal, schiet en ... Duval bokst de bal weg.

53e minuut.
Loreto passt de bal met de wreef. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa met een sublieme pass. Arandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arandia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal in één keer door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piedras FC - Real Portuguesa FC 1:1

64e minuut.
Naumavičius geeft een hoge lob. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto begaat een overtreding. Dombosco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dombosco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kieftenbeld is nu in balbezit. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sangronis raakt geblesseerd tijdens het duel. Sangronis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Campo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Real Portuguesa FC 2:1

80e minuut.
Naumavičius met de inworp. de Maesschalck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Maesschalck passt de bal zonder na te denken. Naumavičius rent richting de bal. Naumavičius geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 44%, Real Portuguesa FC 56%.
Piedras FC - Real Portuguesa FC 2:1