Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
palmas FC Club Clarines Home
Normal Tactiek 5 3 2 v1.0
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 28.5
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Ribera verovert de bal door een tackle van achteren. Ribera probeert naar een medespeler te passen. Aranguren is nu in balbezit. Villareal onderschept slim de pass. Villareal haalt uit met een fantastische trap. Anzola bokst de bal weg.

10e minuut.
Sencial verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arellano. Arellano krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rendón geeft een lange en hoge pass. Ribera geeft een hoge lob. Falcón kopt de bal weg. Klungelig pakt Villareal de bal. Villareal schiet op doel. De bal raakt de paal. Anzola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
palmas FC - Club Clarines Home 0:1

21e minuut.
Minh Hưng geeft de bal voor. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sencial zijn tegenspeler op de grond. Sencial krijgt een gele kaart. Santeliz raakt geblesseerd tijdens het duel. Polanco met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ferrer passt de bal met de wreef. Barrios met een sublieme pass. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal zonder na te denken. Rendón is nu in balbezit. Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Polanco speelt de bal door. Caldera met een sublieme pass. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Anzola bokst de bal weg. Anzola probeert naar een medespeler te passen. Zárate kopt de bal weg. Klungelig pakt Villareal de bal. Villareal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palmas FC 60%, Club Clarines Home 40%.
palmas FC - Club Clarines Home 0:1

46e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Villareal is nu in balbezit. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft de bal voor. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal schiet op doel. Anzola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
palmas FC - Club Clarines Home 0:2

59e minuut.
Arellano is nu in balbezit. Minh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hưng passt de bal in één keer door. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribera raakt geblesseerd tijdens het duel. Ribera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villareal is nu in balbezit. Villareal draait met de bal, schiet en ... Anzola bokst de bal weg.

85e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Anzola met een harde bal richting middenveld. Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sencial geeft de bal voor. Santeliz heeft problemen om de bal te vangen. Sencial maakt een afschuwelijke overtreding. Sencial is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palmas FC 71%, Club Clarines Home 29%.
palmas FC - Club Clarines Home 0:2