Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Victoria Bahia Atlético Guácimos F.C
At. Madrid Tactiek F20
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Broś verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piguet. Broś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broś met een snel genomen vrije trap. Campos kopt de bal weg. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Matador is nu in balbezit. Broś verovert de bal door een tackle van achteren. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Broś passt de bal zonder na te denken. Kammenakis geeft de bal voor. Nokhrin kopt de bal weg. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu bokst de bal weg.

32e minuut.
Kuliberta verovert de bal door een tackle van achteren. Körner verovert de bal door een tackle van achteren. Körner met een sublieme pass. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Beito bereikt de bal nog maar net als eerste. Beito probeert naar een medespeler te passen. Nokhrin is nu in balbezit. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Schillace geeft de bal voor. Beito kopt de bal weg. Broś is nu in balbezit. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Seridila geeft een lange en hoge pass. Beito rent richting de bal. Beito met een sublieme pass. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Victoria Bahia - Atlético Guácimos F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Victoria Bahia 40%, Atlético Guácimos F.C 60%.
FC.Victoria Bahia - Atlético Guácimos F.C 1:0

58e minuut.
Seridila geeft de bal voor. Nokhrin kopt de bal weg. Việt Tiến rent richting de bal. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Mach komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Seridila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Broś probeert naar een medespeler te passen. Beito is nu in balbezit. Beito passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Campos de bal. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Victoria Bahia - Atlético Guácimos F.C 2:0

89e minuut.
Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Nokhrin is nu in balbezit. Valdivia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdivia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Victoria Bahia 33%, Atlético Guácimos F.C 67%.
FC.Victoria Bahia - Atlético Guácimos F.C 2:0