Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes de Oriente F.C. implacables
433 Tactiek IMPLACABLE
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52 gemiddelde waardering 61
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Arouca passt de bal in één keer door. Concepción speelt de bal door. Sierny speelt de bal door. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Panasewicz passt de bal met de wreef. Kobiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiak speelt de bal door. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca draait met de bal, schiet en ... Limardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Fuenmayor speelt de bal door. Daar is Granados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granados passt de bal in één keer door. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rivas rent richting de bal. Fuenmayor probeert naar een medespeler te passen. das Graças verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta is nu in balbezit. Villalta schiet op doel. Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villalta neemt de hoekschop. Granados springt en kopt de bal. Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Granados rent richting de bal. Villalta is nu in balbezit. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Pirela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - implacables 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 49%, implacables 51%.
Titanes de Oriente F.C. - implacables 0:1

60e minuut.
Inworp. Avile komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Panasewicz rent richting de bal. Panasewicz passt de bal met de wreef. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca draait met de bal, schiet en ... Limardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanes de Oriente F.C. - implacables 1:1

62e minuut.
Villasmil passt de bal in één keer door. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Concepción. Concepción krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Fuenmayor passt de bal zonder na te denken. Abuşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil haalt uit met een fantastische trap. Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - implacables 1:2

72e minuut.
Villasmil rent richting de bal. Kobiak begaat een overtreding. Villasmil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Téllez komt het veld opgelopen. Palomón komt het veld opgelopen. Fuenmayor met een snel genomen vrije trap. Villalta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Fuenmayor probeert naar een medespeler te passen. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kobiak krijgt een gele kaart. Villasmil raakt geblesseerd tijdens het duel. Villasmil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Granados springt en kopt de bal. Stiffler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor met een sublieme pass. Pirela is nu in balbezit. Villalta onderschept slim de pass. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - implacables 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 61%, implacables 39%.
Titanes de Oriente F.C. - implacables 1:3