Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarwi F.C Real Portuguesa FC
dark Tactiek RPFC-5-3-2-A
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten good
formidable Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Flores is nu in balbezit. Zuffellato met een sublieme pass. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón geeft een hoge lob. Segovia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Cubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galleno rent richting de bal. Galleno geeft een hoge lob. Dombosco rent richting de bal. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anderson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dombosco probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Secăreanu ... Strafschop! Dombosco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dombosco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 0:1

20e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Daar is Dombosco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randal speelt de bal door. Achtner is nu in balbezit. Achtner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Rondón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamargo rent richting de bal. Gamargo geeft de bal voor. Segovia kan de bal niet met de borst controleren. Roriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Segovia rent richting de bal. Segovia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 1:1

32e minuut.
Segovia kopt de bal weg. Daar is Galleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Roriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Segovia kopt de bal weg. Zuffellato is nu in balbezit. Gamargo begaat een overtreding. Gamargo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Luirink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Segovia is nu in balbezit. Segovia schiet op doel. Roriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gamargo met een sublieme pass. Orellana rent richting de bal. Orellana geeft een lange en hoge pass. Segovia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Ureña kopt de bal weg. Gamargo geeft een hoge lob. Segovia is nu in balbezit. Segovia schiet op doel. Roriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarwi F.C 40%, Real Portuguesa FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 1:1

46e minuut.
Castañeda komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Jorquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orellana is nu in balbezit. Orellana speelt de bal door. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Orellana kopt de bal weg. Zuffellato speelt de bal door. Naumavičius met een sublieme pass. Achtner rent richting de bal. Achtner schiet op doel. Andueza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Rondón met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores geeft de bal voor. Castañeda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Roriz met een harde bal richting middenveld. Naumavičius met een sublieme pass. Klungelig pakt Almarza de bal. Rondón rent richting de bal. Rondón haalt uit met een fantastische trap. Roriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gamargo speelt de bal door. Rondón is nu in balbezit. Rondón passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Roriz bokst de bal weg. Galleno kopt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 2:1

70e minuut.
Orellana met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal met de wreef. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Rondón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondón passt de bal zonder na te denken. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel. Roriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 3:1

83e minuut.
Almarza geeft een hoge lob. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón passt de bal zonder na te denken. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 4:1

87e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarwi F.C 30%, Real Portuguesa FC 70%.
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 5:1