Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Clarines Home FC.Victoria Bahia
5 3 1 1 v1.0 Tactiek At. Madrid
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.6 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen uitstekend


34e minuut.
Duțulescu heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Yegüez stond buitenspel. Seridila maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba onderschept slim de pass. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Ordáz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bakala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Beito onderschept slim de pass. Beito probeert naar een medespeler te passen. Broś is nu in balbezit. Broś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Clarines Home 63%, FC.Victoria Bahia 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Clarines Home - FC.Victoria Bahia 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Yegüez de bal. Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegüez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Yegüez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yegüez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Ribera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kammenakis rent richting de bal. Kammenakis geeft een hoge lob. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin passt de bal met de wreef. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Clarines Home - FC.Victoria Bahia 0:1

76e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu geeft de bal voor. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. Ordáz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Clarines Home - FC.Victoria Bahia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Clarines Home 51%, FC.Victoria Bahia 49%.
Club Clarines Home - FC.Victoria Bahia 0:2