Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.d.prado Club Clarines Home
espejo Tactiek 5 3 1 1 v1.0
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 43.3
formidable Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Píccolo met een sublieme pass. Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera begaat een overtreding. Ribera krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Zárate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Margiota komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Píccolo is nu in balbezit. Píccolo geeft een lange en hoge pass. Mazzioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzioli haalt uit met een fantastische trap. Ordáz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Club Clarines Home 1:0

16e minuut.
Margiota onderschept slim de pass. Margiota met een sublieme pass. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Torres controleert de bal met de borst. Ribera rent richting de bal. Ordáz is nu in balbezit. Başkafa onderschept slim de pass. Başkafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Club Clarines Home 2:0

23e minuut.
Bełzowski onderschept slim de pass. Bełzowski geeft de bal voor. Başkafa springt en kopt de bal. Ordáz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Club Clarines Home 3:0

40e minuut.
Klungelig pakt Píccolo de bal. Píccolo geeft een lange en hoge pass. Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Club Clarines Home 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 38%, Club Clarines Home 62%.
c.d.prado - Club Clarines Home 4:0

50e minuut.
Bełzowski rent richting de bal. Bełzowski probeert naar een medespeler te passen. Mazzioli is nu in balbezit. Mazzioli draait met de bal, schiet en ... Ribera probeert de bal aan de voet te houden. Ordáz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Navarro komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Píccolo kopt de bal weg. Bełzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełzowski met een sublieme pass. Başkafa is nu in balbezit. Başkafa draait met de bal, schiet en ... Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bełzowski neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazzioli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Club Clarines Home 5:0

73e minuut.
Bełzowski rent richting de bal. Bełzowski geeft een hoge lob. Píccolo probeert de bal aan de voet te houden. Mazzioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzioli haalt uit met een fantastische trap. Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Villalba neemt vlug de vrije trap. Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piankowski. Piankowski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Villareal heeft problemen om de bal te vangen. Övülen geeft een hoge lob. Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkafa draait met de bal, schiet en ... Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Club Clarines Home 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 37%, Club Clarines Home 63%.
c.d.prado - Club Clarines Home 6:0