Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Guácimos F.C Real Portuguesa FC
P.A Tactiek RPFC-5-3-2-A
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 60.1
adequate Schieten formidable
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
de Maesschalck kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Doroftei de bal onder controle te krijgen. Pilger rent richting de bal. Pilger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:0

5e minuut.
Rabanaque passt de bal in één keer door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso passt de bal zonder na te denken. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Körner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körner speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Fierbânţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:1

7e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal met de wreef. Naumavičius met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Fierbânţeanu bokst de bal weg.

10e minuut.
de Maesschalck passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso passt de bal zonder na te denken. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Karpowicz kopt de bal weg. Ruscigno geeft een hoge lob. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco verovert de bal door een tackle van achteren. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fierbânţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Dombosco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arandia komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Daar is Preda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Arandia is nu in balbezit. Arandia schiet op doel. Fierbânţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Naumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius met een sublieme pass. Körner is nu in balbezit. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
de Maesschalck passt de bal met de wreef. Rabanaque probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naumavičius de bal. Naumavičius geeft een hoge lob. Arandia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:2

30e minuut.
Ruscigno is nu in balbezit. Ruscigno met een sublieme pass. Piguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal met de wreef. Fierbânţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arandia is nu in balbezit. Arandia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:3

31e minuut.
Pilger speelt de bal door. Daar is Preda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpowicz is nu in balbezit. Arandia onderschept slim de pass. Arandia draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Naumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius met een sublieme pass. Arandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arandia draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:4

35e minuut.
Việt Tiến geeft een hoge lob. Inworp. Naumavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruscigno rent richting de bal. Ruscigno geeft de bal voor. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alonso rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:5

37e minuut.
Bədirxanov is nu in balbezit. Inworp. de Maesschalck met de inworp. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 74%, Real Portuguesa FC 26%.
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:5

48e minuut.
de Maesschalck passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Việt Tiến legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alonso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alonso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Piguet met een sublieme pass. Schillace geeft een hoge lob. Navarro met een sublieme pass. de Maesschalck controleert de bal met de borst. de Maesschalck geeft de bal voor. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Ruscigno kopt de bal weg. Arandia is nu in balbezit. Arandia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:6

57e minuut.
Navarro speelt de bal door. de Maesschalck rent richting de bal. de Maesschalck passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Arandia probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Việt Tiến maakt een afschuwelijke overtreding. Việt Tiến krijgt een gele kaart.

63e minuut.
de Maesschalck heeft problemen om de bal te vangen. de Maesschalck met een sublieme pass. Naumavičius met een sublieme pass. Arandia is nu in balbezit. Arandia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Arandia rent richting de bal. Việt Tiến is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:7

70e minuut.
Preda heeft problemen om de bal te vangen. Preda passt de bal zonder na te denken. Karpowicz rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:8

76e minuut.
Naumavičius geeft een lange en hoge pass. Arandia rent richting de bal. Santanilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arandia raakt geblesseerd tijdens het duel. Alonso legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fierbânţeanu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ruscigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscigno geeft een lange en hoge pass. Việt Tiến probeert de bal met de borst te controleren. Arandia rent richting de bal. Arandia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 71%, Real Portuguesa FC 29%.
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 1:8