Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Portuguesa FC implacables
RPFC-5-2-1-2 Tactiek IMPLACABLE
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal met de wreef. Šišitka speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor geeft een lange en hoge pass. Granados rent richting de bal. Granados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - implacables 0:1

19e minuut.
Rabanaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil passt de bal zonder na te denken. Granados rent richting de bal. Granados haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
de Quadros is nu in balbezit. Zuffellato rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zuffellato neemt de hoekschop. Cruz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Fader de bal. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato passt de bal met de wreef. de Quadros rent richting de bal. de Quadros draait met de bal, schiet en ... Limardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šišitka. Rivas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuenmayor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Granados kopt de bal weg. Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kieftenbeld geeft een hoge lob. Cruz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivas. Rivas krijgt een gele kaart. Cruz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šišitka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cruz maakt een snoekduik en kopt de bal. Limardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Zuffellato passt de bal zonder na te denken. de Quadros is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gamboa neemt de hoekschop. Cruz maakt een snoekduik en kopt de bal. Limardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gamboa geeft een lange en hoge pass. de Quadros is nu in balbezit. Met opzet legt Świderek zijn tegenspeler op de grond. Świderek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa geeft een hoge lob. Cruz kopt de bal weg. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros haalt uit met een fantastische trap. Limardo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 50%, implacables 50%.
Real Portuguesa FC - implacables 0:1

55e minuut.
de Quadros is nu in balbezit. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor passt de bal met de wreef. Granados is nu in balbezit. Granados draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Campo probeert naar een medespeler te passen. Doroftei probeert de bal aan de voet te houden. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. de Quadros is nu in balbezit. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Portuguesa FC - implacables 1:1

80e minuut.
Šišitka passt de bal met de wreef. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa geeft de bal voor. de Quadros rent richting de bal. de Quadros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - implacables 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 42%, implacables 58%.
Real Portuguesa FC - implacables 2:1