Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galicia F.C. Chamos F.C
442 Tactiek santi1
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 28.3
average Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Orsini onderschept slim de pass. Ortiz speelt de bal door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Makoun rent richting de bal. Delgado speelt de bal door. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. Filosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Chamos F.C 0:1

11e minuut.
Quintana geeft de bal voor. Daar is Aramburú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramburú passt de bal met de wreef. Makoun is nu in balbezit. Makoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ordáz geeft een lange en hoge pass. García speelt de bal door. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú schiet op doel. Filosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado speelt de bal door. Villegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Chamos F.C 0:2

38e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Makoun heeft problemen om de bal te vangen. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Isnardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Filosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 72%, Chamos F.C 28%.
Galicia F.C. - Chamos F.C 0:2

60e minuut.
Cabrales is nu in balbezit. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante geeft een hoge lob. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Isnardi met een snelle inworp. Delgado rent richting de bal. Delgado met een sublieme pass. Makoun rent richting de bal. Makoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Chamos F.C 0:3

70e minuut.
Orsini is nu in balbezit. Orsini passt de bal in één keer door. Farías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aramburú rent richting de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 66%, Chamos F.C 34%.
Galicia F.C. - Chamos F.C 0:3