Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Barcelona1300 FLORESCFM
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen average


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinto met een snelle inworp. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Scovino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - FLORESCFM 0:1

12e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguirre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piñango zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guadama rent richting de bal. Guadama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met de inworp. Arteaga rent richting de bal. Atencio is nu in balbezit. Atencio passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Arcay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saldivia komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja rent richting de bal. Romo is nu in balbezit. Romo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Infante geeft een lange en hoge pass. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ... Reyna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Barcelona1300 57%, FLORESCFM 43%.
Fc Barcelona1300 - FLORESCFM 0:1

66e minuut.
Klungelig pakt Duarte de bal. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serra de bal. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Farías rent richting de bal. Añor onderschept slim de pass. Añor speelt de bal door. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - FLORESCFM 0:2

80e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia rent richting de bal. Guadama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Barcelona1300 46%, FLORESCFM 54%.
Fc Barcelona1300 - FLORESCFM 0:2