Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Tariba minerven fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal in één keer door. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tariba - minerven fc 0:1

17e minuut.
Malave rent richting de bal. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas probeert naar een medespeler te passen. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Faya de bal. Echenausi rent richting de bal. Faya is nu in balbezit. Echenausi verovert de bal door een tackle van achteren. Echenausi geeft een lange en hoge pass. Paal!

22e minuut.
Arocha is nu in balbezit. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sojo onderschept slim de pass. Sojo geeft een lange en hoge pass. Daar is Caldera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Arocha onderschept slim de pass. Oropeza onderschept slim de pass. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... Villareal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tariba - minerven fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tariba 51%, minerven fc 49%.
C.A. Tariba - minerven fc 0:2

82e minuut.
Echenausi onderschept slim de pass. Echenausi met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. Pulido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tariba - minerven fc 1:2

85e minuut.
Malave is nu in balbezit. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Echenausi is nu in balbezit. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ... Pulido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tariba 49%, minerven fc 51%.
C.A. Tariba - minerven fc 1:2