Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CATITANES Academia Albanys Salazar
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
weak Verdedigen weak


20e minuut.
Carmona trapt de bal weg. Carache kopt de bal weg. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman verovert de bal door een tackle van achteren. Zalzman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - Academia Albanys Salazar 0:1

29e minuut.
Doeltrap. Bermúdez met een harde bal richting middenveld. Mavares kopt de bal weg. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pereira passt de bal in één keer door. Baena rent richting de bal. Baena haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CATITANES - Academia Albanys Salazar 1:1

40e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carache is nu in balbezit. Carache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Valdés rent richting de bal. Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera passt de bal met de wreef. Zalzman rent richting de bal. Zalzman haalt uit met een fantastische trap. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATITANES 61%, Academia Albanys Salazar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CATITANES - Academia Albanys Salazar 1:1

46e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena onderschept slim de pass. Baena passt de bal in één keer door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Chancellor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medrano. Chancellor raakt geblesseerd tijdens het duel. Medrano speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Espinoza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

59e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Monagas de bal. Zalzman rent richting de bal. Zalzman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - Academia Albanys Salazar 1:2

71e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Monagas is nu in balbezit. Zalzman rent richting de bal. Zalzman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Túñez met een snelle inworp. Carache is nu in balbezit. Carache geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CATITANES - Academia Albanys Salazar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATITANES 51%, Academia Albanys Salazar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CATITANES - Academia Albanys Salazar 2:2