Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peluches fc Galicia F.C.
Attack Tactiek 442
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado is nu in balbezit. Ricaurte onderschept slim de pass. Ricaurte geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricaurte speelt de bal door. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Greco rent richting de bal. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte geeft de bal voor. Cabrales maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cabrales is nu in balbezit. Urquia is nu in balbezit. Cabrales begaat een overtreding. Urquia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Colmenares geeft een hoge lob. Inworp. Muñoz met de inworp. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadama geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Urquia verovert de bal door een tackle van achteren. Ricaurte verovert de bal door een tackle van achteren. Ricaurte passt de bal zonder na te denken. Cabrales rent richting de bal. Cabrales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peluches fc 54%, Galicia F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peluches fc - Galicia F.C. 0:0

50e minuut.
Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz geeft een lange en hoge pass. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Ordáz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urquia. Ordáz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urquia speelt de bal door. Peñaranda met een snel genomen vrije trap. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peluches fc - Galicia F.C. 0:1

70e minuut.
Ortiz geeft de bal voor. Tavares is nu in balbezit. Cabrales onderschept slim de pass. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ricaurte onderschept slim de pass. Ricaurte passt de bal zonder na te denken. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peluches fc - Galicia F.C. 0:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peñaranda rent richting de bal. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Villegas geeft een lange en hoge pass. Cabrales kopt de bal weg. Greco probeert de bal met de borst te controleren. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte schiet op doel. Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peluches fc 61%, Galicia F.C. 39%.
Peluches fc - Galicia F.C. 0:2