Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathfinder FC GEMN
523 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mendez geeft de bal voor. Lezama is nu in balbezit. Lezama met een sublieme pass. Olivo is nu in balbezit. Olivo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pathfinder FC - GEMN 0:1

24e minuut.
Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz onderschept slim de pass. Santeliz speelt de bal door. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Linárez probeert de bal met de borst te controleren. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez speelt de bal door. Cadíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadíz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Tavares passt de bal met de wreef. Arévalo geeft een hoge lob. Cadíz rent richting de bal. Cadíz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathfinder FC 59%, GEMN 41%.
Pathfinder FC - GEMN 0:1

48e minuut.
Santeliz passt de bal zonder na te denken. Linárez kan de bal niet met de borst controleren. Olivo rent richting de bal. Bandres is nu in balbezit. Bandres draait met de bal, schiet en ... Colmenares bokst de bal weg. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathfinder FC - GEMN 0:2

54e minuut.
Concepción kopt de bal weg. Bandres rent richting de bal. Olivo rent richting de bal. Olivo draait met de bal, schiet en ... Colmenares probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Lezama onderschept slim de pass. Lezama passt de bal in één keer door. Bandres is nu in balbezit. Bandres schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Cárdenas de bal. Saggiomo onderschept slim de pass. Saggiomo met een sublieme pass. Bandres rent richting de bal. Bandres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathfinder FC 43%, GEMN 57%.
Pathfinder FC - GEMN 0:2