Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CATITANES C.A. Tariba
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Echenausi rent richting de bal. Echenausi probeert naar een medespeler te passen. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Echenausi passt de bal zonder na te denken. Rey rent richting de bal. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey onderschept slim de pass. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mavares met een sublieme pass. Carache is nu in balbezit. Carache probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Echenausi met een sublieme pass. Saldivia rent richting de bal. Medrano is nu in balbezit. Saldivia verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivia geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Carmona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares geeft de bal voor. Daar is Antúnez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Villareal trapt de bal weg. Malave controleert de bal met de borst. Malave probeert naar een medespeler te passen. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arocha geeft een hoge lob. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een hoge lob. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia geeft een lange en hoge pass. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Arocha speelt de bal door. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi passt de bal met de wreef. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojo onderschept slim de pass. Sojo met een sublieme pass. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - C.A. Tariba 0:1

23e minuut.
Carache speelt de bal door. Medrano is nu in balbezit. Medrano passt de bal zonder na te denken. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sojo met de inworp. Echenausi probeert naar een medespeler te passen. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - C.A. Tariba 0:2

31e minuut.
Baena is nu in balbezit. Baena geeft de bal voor. Tarazona probeert de bal aan de voet te houden. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Carmona niet meer kan verder spelen. Villareal komt het veld opgelopen. Sojo met de inworp. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Carache passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereira. Santos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Santos kan niet meer verder spelen. Meléndez komt het veld opgelopen. Lozano met een snel genomen vrije trap. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - C.A. Tariba 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATITANES 64%, C.A. Tariba 36%.
CATITANES - C.A. Tariba 0:3

56e minuut.
Baena rent richting de bal. Baena probeert naar een medespeler te passen. Malave is nu in balbezit. Carache onderschept slim de pass. Carache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Villareal met een sublieme pass. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona passt de bal met de wreef. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villareal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Villareal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATITANES 55%, C.A. Tariba 45%.
CATITANES - C.A. Tariba 0:3