Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C Peluches fc
santi1 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.2 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft de bal voor. Makoun is nu in balbezit. Makoun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Hurtado de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal in één keer door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Orsini geeft de bal voor. Tavares kopt de bal weg. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Makoun rent richting de bal. Makoun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Peluches fc 1:0

21e minuut.
Tavares kopt de bal weg. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Noriega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Peluches fc 2:0

32e minuut.
García geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vieira met een snelle inworp. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos onderschept slim de pass. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal met de wreef. Makoun is nu in balbezit. Makoun draait met de bal, schiet en ... Noriega probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 36%, Peluches fc 64%.
Chamos F.C - Peluches fc 2:0

49e minuut.
Vieira heeft problemen om de bal te vangen. Isnardi met een sublieme pass. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Makoun is nu in balbezit. Makoun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal zonder na te denken. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Peluches fc 3:0

68e minuut.
Greco geeft de bal voor. Ríos kopt de bal weg. Makoun is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Hurtado met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reyes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes passt de bal zonder na te denken. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun haalt uit met een fantastische trap. Noriega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Peluches fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 38%, Peluches fc 62%.
Chamos F.C - Peluches fc 4:0