Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo Miramar Ebenezer CD
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Dolguetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolguetta geeft een hoge lob. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Barandarian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo Miramar - Ebenezer CD 1:0

24e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Dolguetta rent richting de bal. Dolguetta geeft een lange en hoge pass. Lara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo Miramar - Ebenezer CD 2:0

25e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Figuera rent richting de bal. Peñaranda maakt een afschuwelijke overtreding. Peñaranda krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bolet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zerpa met de inworp. Valdés met een sublieme pass. Scarpeccio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Andrus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ortega de bal onder controle te krijgen. Scarpeccio speelt de bal door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo Miramar 49%, Ebenezer CD 51%.
deportivo Miramar - Ebenezer CD 2:0

46e minuut.
Valdés onderschept slim de pass. Valdés met een sublieme pass. Figuera probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo Miramar - Ebenezer CD 3:0

88e minuut.
Carache passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Montilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montilla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo Miramar 38%, Ebenezer CD 62%.
deportivo Miramar - Ebenezer CD 3:0