Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Tariba Pathfinder FC
Normal Tactiek 523
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sojo verovert de bal door een tackle van achteren. Sojo geeft de bal voor. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tariba - Pathfinder FC 1:0

5e minuut.
Inworp. Mendez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavares met een sublieme pass. Cadíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadíz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. Tariba - Pathfinder FC 1:1

11e minuut.
Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez rent richting de bal. Echenausi onderschept slim de pass. Echenausi draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Linárez verovert de bal door een tackle van achteren. Linárez met een sublieme pass. Cadíz rent richting de bal. Cadíz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tariba - Pathfinder FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tariba 57%, Pathfinder FC 43%.
C.A. Tariba - Pathfinder FC 1:2

56e minuut.
Saldivia rent richting de bal. Saldivia passt de bal zonder na te denken. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echenausi onderschept slim de pass. Echenausi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Echenausi is nu in balbezit. Pastor is nu in balbezit. Echenausi begaat een overtreding. Pastor roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pastor kan niet meer verder spelen. García komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Malave verovert de bal door een tackle van achteren. Malave speelt de bal door. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. Tariba - Pathfinder FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tariba 47%, Pathfinder FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Tariba - Pathfinder FC 2:2