Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal F.C GEMN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Olivo rent richting de bal. Olivo passt de bal zonder na te denken. Bandres is nu in balbezit. Bandres haalt uit met een fantastische trap. Gallardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - GEMN 0:1

26e minuut.
Valbuena geeft een lange en hoge pass. Acosta speelt de bal door. Klungelig pakt Lastreto de bal. Bandres rent richting de bal. Bandres schiet op doel. Freire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Inworp. Valbuena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivo heeft problemen om de bal te vangen. Olivo geeft een hoge lob. Freire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - GEMN 0:2

33e minuut.
Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez onderschept slim de pass. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel. Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Colmenares probeert naar een medespeler te passen. Linárez is nu in balbezit. Linárez passt de bal zonder na te denken. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Montoya bokst de bal weg.

41e minuut.
Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo verovert de bal door een tackle van achteren. Olivo speelt de bal door. Bandres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandres draait met de bal, schiet en ... Freire bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal F.C 48%, GEMN 52%.
Atlético Arsenal F.C - GEMN 0:2

47e minuut.
Colmenares met een sublieme pass. Piar rent richting de bal. Pinto begaat een overtreding. Pinto krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez onderschept slim de pass. Linárez passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Olivo probeert naar een medespeler te passen. Bandres rent richting de bal. Lastreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandres verovert de bal door een tackle van achteren. Bandres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Palomares is nu in balbezit. Vivas rent richting de bal. Olivo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cabrera trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linárez probeert de bal met de borst te controleren. Linárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bandres rent richting de bal. Olivo is nu in balbezit. Gallardo met een sublieme pass. Olivo rent richting de bal. Olivo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bandres probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - GEMN 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal F.C 57%, GEMN 43%.
Atlético Arsenal F.C - GEMN 0:3