Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C GEMN
santi1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Oropeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar onderschept slim de pass. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza geeft de bal voor. Mosca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Inworp. Isnardi met de inworp. Mosca is nu in balbezit. Mosca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - GEMN 1:0

25e minuut.
Lozano rent richting de bal. Lozano geeft de bal voor. Makoun rent richting de bal. Makoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - GEMN 2:0

28e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isnardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosca rent richting de bal. Mosca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Mosca heeft problemen om de bal te vangen. Lozano rent richting de bal. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - GEMN 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 37%, GEMN 63%.
Chamos F.C - GEMN 3:0

51e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isnardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mosca is nu in balbezit. Mosca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - GEMN 4:0

52e minuut.
Valbuena met een sublieme pass. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Orsini rent richting de bal. Olivo rent richting de bal. Olivo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oropeza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Isnardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosca is nu in balbezit. Mosca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - GEMN 5:0

56e minuut.
Orsini rent richting de bal. Orsini passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Mosca heeft problemen om de bal te vangen. Mosca haalt uit met een fantastische trap. Montoya bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - GEMN 6:0

58e minuut.
Orsini geeft een hoge lob. Montoya speelt de bal door. Piar geeft een lange en hoge pass. Oropeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
García kopt de bal weg. Orsini is nu in balbezit. Orsini passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Oropeza kopt de bal weg. Makoun is nu in balbezit. Piar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piar krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal met de wreef. Delgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Mosca de bal. Mosca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Piar kopt de bal weg. Olivo geeft een lange en hoge pass. Bandres rent richting de bal. Bandres draait met de bal, schiet en ... Barreto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - GEMN 6:1

81e minuut.
Concepción met een snelle inworp. Olivo rent richting de bal. Olivo geeft een lange en hoge pass. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - GEMN 6:2

86e minuut.
García onderschept slim de pass. García geeft een lange en hoge pass. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Makoun is nu in balbezit. Makoun draait met de bal, schiet en ... Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makoun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aramburú komt het veld opgelopen. Isnardi neemt de hoekschop. Montoya bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 40%, GEMN 60%.
Chamos F.C - GEMN 6:2