Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kl3fc SK ITALVEN
Normal Tactiek 343 2016
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 25
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Ocando rent richting de bal. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando begaat een overtreding. Ocando krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Melamed speelt de bal door. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo met een sublieme pass. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez haalt uit met een fantastische trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Luces is nu in balbezit. Inworp. Piar met een snelle inworp. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kl3fc 54%, SK ITALVEN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kl3fc - SK ITALVEN 0:0

54e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Rincón is nu in balbezit. Acevedo rent richting de bal. Acevedo schiet op doel. Rincón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Daar is Otaiza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otaiza met een sublieme pass. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Davalillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Margiota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margiota met een sublieme pass. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Otaiza rent richting de bal. Otaiza passt de bal zonder na te denken. Lupi probeert de bal aan de voet te houden. Barroso is nu in balbezit. Barroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kl3fc - SK ITALVEN 0:1

78e minuut.
Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Mea Vitali passt de bal in één keer door. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kl3fc 66%, SK ITALVEN 34%.
kl3fc - SK ITALVEN 0:1