Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alesunds FC Masterianos
Ålesund Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Brito de bal. Navarro rent richting de bal. Navarro passt de bal zonder na te denken. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Carache met een harde bal richting middenveld. Flores is nu in balbezit. Casaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante rent richting de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Masterianos 1:0

17e minuut.
Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante passt de bal met de wreef. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra draait met de bal, schiet en ... Carache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Masterianos 2:0

28e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Manrique probeert naar een medespeler te passen. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 48%, Masterianos 52%.
Alesunds FC - Masterianos 2:0

48e minuut.
Saer kopt de bal weg. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Peláez speelt de bal door. Manrique is nu in balbezit. Manrique draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Masterianos 3:0

67e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Saer rent richting de bal. Casaleiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Casaleiro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Casaleiro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. Bustamante kopt de bal weg. Valderrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Carrillo heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Masterianos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 34%, Masterianos 66%.
Alesunds FC - Masterianos 4:0