Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bananas FC Rabipelaos FC
Poder Del Medio Tactiek 433
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 25.9
good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aray met de inworp. Bréchet geeft een lange en hoge pass. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Terán rent richting de bal. Terán passt de bal in één keer door. Matos is nu in balbezit. Arévalo rent richting de bal. Arévalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gwalbert met een snelle inworp. Bréchet is nu in balbezit. Bréchet speelt de bal door. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Rabipelaos FC 1:0

32e minuut.
Myllymäki met een sublieme pass. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli passt de bal in één keer door. Daar is Gardynik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardynik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gîrbaciu geeft een hoge lob. Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán met een sublieme pass. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bananas FC - Rabipelaos FC 1:1

40e minuut.
Gallegos geeft de bal voor. Daar is Terán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwalbert probeert naar een medespeler te passen. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Rabipelaos FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 43%, Rabipelaos FC 57%.
Bananas FC - Rabipelaos FC 2:1

52e minuut.
Guerra rent richting de bal. Bréchet onderschept slim de pass. Bréchet speelt de bal door. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Rabipelaos FC 3:1

54e minuut.
Myllymäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aray rent richting de bal. Aray speelt de bal door. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Rabipelaos FC 4:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gwalbert met de inworp. Nüssli geeft de bal voor. Gardynik rent richting de bal. Gardynik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Myllymäki rent richting de bal. Bréchet is nu in balbezit. Bréchet speelt de bal door. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bréchet passt de bal met de wreef. Nüssli rent richting de bal. Nüssli passt de bal met de wreef. Gardynik rent richting de bal. Gardynik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aray passt de bal zonder na te denken. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik passt de bal met de wreef. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Rabipelaos FC 5:1

81e minuut.
Bréchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bréchet speelt de bal door. Daar is Nüssli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Aray speelt de bal door. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón speelt de bal door. Gardynik heeft problemen om de bal te vangen. Gardynik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ettedgui heeft problemen om de bal te vangen. Bréchet is nu in balbezit. Bréchet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 35%, Rabipelaos FC 65%.
Bananas FC - Rabipelaos FC 5:1