Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcesousa BetancourtFC
Guardiola6 Tactiek DAVID1
55% Balbezit 45%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
31.9 gemiddelde waardering 36.4
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Carrero onderschept slim de pass. Carrero met een sublieme pass. Di Giorgi speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - BetancourtFC 0:1

15e minuut.
Castellanos heeft problemen om de bal te vangen. Doldo onderschept slim de pass. Doldo geeft een hoge lob. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bottoms zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matov rent richting de bal. Matov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos geeft een lange en hoge pass. Pineda kopt de bal weg. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Carrero met de inworp. Barcenas rent richting de bal. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos geeft een lange en hoge pass. Di Giorgi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Castellanos is nu in balbezit. Di Giorgi rent richting de bal. Castellanos is nu in balbezit. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 61%, BetancourtFC 39%.
Barcesousa - BetancourtFC 0:1

56e minuut.
Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal zonder na te denken. Matov rent richting de bal. Matov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Barcenas rent richting de bal. Barcenas speelt de bal door. Kärger is nu in balbezit. Kärger schiet op doel. Mezzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Inworp. Edwards met de inworp. Carrero met een sublieme pass. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tyliński rent richting de bal. Tyliński geeft een lange en hoge pass. Castellanos speelt de bal door. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - BetancourtFC 0:2

81e minuut.
Carrero onderschept slim de pass. Carrero passt de bal zonder na te denken. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - BetancourtFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 59%, BetancourtFC 41%.
Barcesousa - BetancourtFC 0:3