Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CheegypT Sc Chamos F.C.
Attack Tactiek 424 Ofensivo
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 31.3
weak Schieten average
weak Passen adequate
average Verdedigen weak


4e minuut.
Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate met een sublieme pass. Butto controleert de bal met de borst. Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Doppler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doppler zal de hoekschop nemen. Bala is nu in balbezit. Bala passt de bal in één keer door. Avramov is nu in balbezit. Avramov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ferreira kopt de bal weg. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante speelt de bal door. Calleja rent richting de bal. Calleja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Calleja kopt de bal weg. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rondón. Montana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ferreira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - Chamos F.C. 1:0

44e minuut.
Montana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calleja rent richting de bal. Notaroberto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calleja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calleja neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CheegypT Sc 50%, Chamos F.C. 50%.
CheegypT Sc - Chamos F.C. 1:0

49e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Espinoza geeft de bal voor. Bala kopt de bal weg. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iriarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bundyra komt het veld opgelopen. Rust komt het veld opgelopen. Robledo komt het veld opgelopen. Opyd komt het veld opgelopen. Şamiloğlu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Şamiloğlu kopt de bal weg. Inworp. Montana met de inworp. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Opyd kopt de bal weg. Daar is Butto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ... Iriarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CheegypT Sc - Chamos F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CheegypT Sc 57%, Chamos F.C. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CheegypT Sc - Chamos F.C. 1:1