Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MERBIS FC kl3fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Cuicas speelt de bal door. Arreaza is nu in balbezit. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel. Andrus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MERBIS FC - kl3fc 0:1

10e minuut.
Cuicas speelt de bal door. Klungelig pakt Olarte de bal. Guzmán is nu in balbezit. Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Meléndez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Olivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arreaza is nu in balbezit. Acevedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acevedo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dudamel onderschept slim de pass. Dudamel geeft een hoge lob. Valderrama is nu in balbezit. Olarte verovert de bal door een tackle van achteren. Olarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera passt de bal met de wreef. Arreaza rent richting de bal. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo schiet op doel. Paal! Andrus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MERBIS FC - kl3fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MERBIS FC 57%, kl3fc 43%.
MERBIS FC - kl3fc 0:2

48e minuut.
Inworp. Arreaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera geeft een hoge lob. Dudamel kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi rent richting de bal. Lupi probeert naar een medespeler te passen. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel. Andrus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Valderrama geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivera met een snelle inworp. Daar is Cuicas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuicas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lupi met een snelle inworp. Margiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota geeft de bal voor. Meléndez rent richting de bal. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Valderrama geeft de bal voor. Acevedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzmán. Acevedo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Acevedo kan niet meer verder spelen. Duijm komt het veld opgelopen. Ruiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bravo komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Añor is nu in balbezit. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel. Andrus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MERBIS FC - kl3fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MERBIS FC 61%, kl3fc 39%.
MERBIS FC - kl3fc 0:3