Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bananas FC Alesunds FC
Poder Del Medio Tactiek Ålesund
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 26
good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Bréchet is nu in balbezit. Bréchet passt de bal in één keer door. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gardynik is nu in balbezit. Quiñones verovert de bal door een tackle van achteren. Nüssli rent richting de bal. Nüssli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Alesunds FC 1:0

23e minuut.
Manrique passt de bal in één keer door. Myllymäki heeft problemen om de bal te vangen. Myllymäki passt de bal zonder na te denken. Gardynik rent richting de bal. Gardynik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli met een sublieme pass. Klungelig pakt Gardynik de bal. Gardynik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Quiñones geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gwalbert met de inworp. Bréchet is nu in balbezit. Bréchet geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gardynik is nu in balbezit. Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Alesunds FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 21%, Alesunds FC 79%.
Bananas FC - Alesunds FC 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Gardynik de bal. Rubio is nu in balbezit. Gardynik onderschept slim de pass. Bréchet is nu in balbezit. Bréchet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met een snelle inworp. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique haalt uit met een fantastische trap. Saavedra krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Escobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Gómez Cela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Alesunds FC 2:1

56e minuut.
Rover geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar met de inworp. Klungelig pakt Bustamante de bal. Bustamante schiet op doel. Gómez Cela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Brito geeft een hoge lob. Marchán rent richting de bal. Marchán met een sublieme pass. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Bréchet probeert de bal met de borst te controleren. Bréchet passt de bal in één keer door. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik haalt uit met een fantastische trap. Valeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Alesunds FC 3:1

85e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić onderschept slim de pass. Krunić geeft een lange en hoge pass. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 42%, Alesunds FC 58%.
Bananas FC - Alesunds FC 3:1