Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK ITALVEN BetancourtFC
343 2016 Tactiek DAVID1
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
24.8 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero onderschept slim de pass. Carrero speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Domínguez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Di Giorgi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Edwards de bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Carrero passt de bal met de wreef. Rincón rent richting de bal. Rincón speelt de bal door. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - BetancourtFC 0:1

13e minuut.
Davalillo passt de bal met de wreef. Edwards geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rincón de bal. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - BetancourtFC 0:2

14e minuut.
Barroso speelt de bal door. Davalillo heeft problemen om de bal te vangen. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi schiet op doel. Domínguez bokst de bal weg.

34e minuut.
Linárez geeft een lange en hoge pass. Páez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edwards. Edwards krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Davalillo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarso verovert de bal door een tackle van achteren. Petit met een sublieme pass. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castellanos heeft problemen om de bal te vangen. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - BetancourtFC 0:3

38e minuut.
Castellanos passt de bal zonder na te denken. Daar is Di Giorgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - BetancourtFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 75%, BetancourtFC 25%.
SK ITALVEN - BetancourtFC 0:4

72e minuut.
Otaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Petit verovert de bal door een tackle van achteren. Petit speelt de bal door. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Castellanos kopt de bal weg. Quiñones probeert de bal aan de voet te houden. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - BetancourtFC 0:5

84e minuut.
Carrero is nu in balbezit. Carrero passt de bal zonder na te denken. Pineda is nu in balbezit. Edwards rent richting de bal. Edwards haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Domínguez bokst de bal weg.

85e minuut.
Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez geeft een hoge lob. Barroso kopt de bal weg. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel. Domínguez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 59%, BetancourtFC 41%.
SK ITALVEN - BetancourtFC 0:5