Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcesousa CJ FC
Guardiola6 Tactiek 541
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 20
good Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger onderschept slim de pass. Kärger speelt de bal door. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doldo probeert naar een medespeler te passen. Aguerreverre rent richting de bal. Kärger verovert de bal door een tackle van achteren. Kärger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - CJ FC 1:0

11e minuut.
Riveros is nu in balbezit. Bottoms is nu in balbezit. Riveros geeft een lange en hoge pass. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rauseo rent richting de bal. Doldo onderschept slim de pass. Doldo probeert naar een medespeler te passen. Kärger is nu in balbezit. Kärger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matov heeft problemen om de bal te vangen. Matov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - CJ FC 2:0

17e minuut.
Doldo probeert naar een medespeler te passen. Matov heeft problemen om de bal te vangen. Matov geeft een hoge lob. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doldo geeft de bal voor. Klungelig pakt Escalona de bal. Savaresse rent richting de bal. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger schiet op doel. Carbonelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kärger is nu in balbezit. Aguerreverre is nu in balbezit. Matov rent richting de bal. Kärger rent richting de bal. Kärger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - CJ FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 29%, CJ FC 71%.
Barcesousa - CJ FC 3:0

50e minuut.
Carvajal onderschept slim de pass. Doldo verovert de bal door een tackle van achteren. Doldo met een sublieme pass. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - CJ FC 4:0

53e minuut.
Doldo heeft problemen om de bal te vangen. Barcenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas geeft een hoge lob. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kärger geeft een lange en hoge pass. Barcenas is nu in balbezit. Barcenas geeft een hoge lob. Kärger rent richting de bal. Kärger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carbonelli met een harde bal richting middenveld. Pozo kopt de bal weg. Matov kan de bal niet met de borst controleren. Matov draait met de bal, schiet en ... Carbonelli bokst de bal weg.

66e minuut.
Carvajal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre begaat een overtreding. Matov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pozo komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - CJ FC 5:0

72e minuut.
Mota probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kärger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mota speelt de bal door. Kärger is nu in balbezit. Kärger schiet op doel. Carbonelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - CJ FC 6:0

81e minuut.
Barcenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas geeft een lange en hoge pass. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Doldo de bal. Doldo speelt de bal door. Barcenas met een sublieme pass. Kärger rent richting de bal. Kärger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 17%, CJ FC 83%.
Barcesousa - CJ FC 6:0