Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CJ FC Barcesousa
541 Tactiek Guardiola5
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 29.4
weak Schieten average
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre met een sublieme pass. Davalillo is nu in balbezit. Pineda onderschept slim de pass. Pineda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kärger kopt de bal weg. Davalillo speelt de bal door. Simms probeert naar een medespeler te passen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kärger kopt de bal weg. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CJ FC - Barcesousa 1:0

10e minuut.
Usher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauseo maakt een afschuwelijke overtreding. Rauseo krijgt een gele kaart. Savaresse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savaresse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Usher geeft een hoge lob. Barcenas is nu in balbezit. Barcenas passt de bal met de wreef. Kärger is nu in balbezit. Kärger haalt uit met een fantastische trap. Paal! Carbonelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Escalona is nu in balbezit. Escalona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rauseo de bal. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CJ FC 40%, Barcesousa 60%.
CJ FC - Barcesousa 1:0

49e minuut.
Escalona probeert naar een medespeler te passen. Abreu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kärger heeft problemen om de bal te vangen. Kärger draait met de bal, schiet en ... Carbonelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CJ FC - Barcesousa 1:1

60e minuut.
Simms is nu in balbezit. Simms geeft een lange en hoge pass. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CJ FC - Barcesousa 1:2

70e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kärger rent richting de bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kärger controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aguerreverre neemt vlug de vrije trap. Savaresse rent richting de bal. Michelena onderschept slim de pass. Michelena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mota de bal. Kärger rent richting de bal. Kärger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CJ FC 63%, Barcesousa 37%.
CJ FC - Barcesousa 1:2