Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
internacional de puerto la cruz Deportivo Rayo Zuliano
442 Tactiek Iniciando
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 28.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Bejarano is nu in balbezit. Escalante is nu in balbezit. Escalante speelt de bal door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. Ortigoza bokst de bal weg.

18e minuut.
Escalante rent richting de bal. Lucena is nu in balbezit. Lucena passt de bal in één keer door. Bejarano rent richting de bal. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Ortigoza bokst de bal weg.

19e minuut.
Escalante geeft de bal voor. Inciarte rent richting de bal. Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Deportivo Rayo Zuliano 0:1

23e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Escalante geeft een lange en hoge pass. Inciarte is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Escalante speelt de bal door. Rodríguez rent richting de bal. Inciarte rent richting de bal. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: internacional de puerto la cruz 62%, Deportivo Rayo Zuliano 38%.
internacional de puerto la cruz - Deportivo Rayo Zuliano 0:1

47e minuut.
Montana geeft een hoge lob. Çələbiyev kopt de bal weg. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Stine rent richting de bal. Stine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Montana rent richting de bal. Çələbiyev onderschept slim de pass. Çələbiyev met een sublieme pass. Portelli geeft een hoge lob. Lipski rent richting de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aristigueta komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dolgetta geeft een lange en hoge pass. Monagas met een sublieme pass. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Inworp. Mustalahti komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Aristigueta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velásquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escalante geeft de bal voor. Bejarano krijgt zijn hoofd ertegen. Ortigoza bokst de bal weg. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: internacional de puerto la cruz 52%, Deportivo Rayo Zuliano 48%.
internacional de puerto la cruz - Deportivo Rayo Zuliano 0:1