Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Black Star F.C.Stark
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Mavares is nu in balbezit. Mavares passt de bal met de wreef. Malave bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Star - F.C.Stark 0:1

24e minuut.
Rincón trapt de bal weg. Villafraz rent richting de bal. Primera geeft een hoge lob. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales schiet op doel. Robledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Black Star - F.C.Stark 1:1

29e minuut.
Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes speelt de bal door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Márquez geeft een lange en hoge pass. Jaimes is nu in balbezit. Primera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos maakt een afschuwelijke overtreding. Primera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabrales met een snel genomen vrije trap. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Primera schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mathías rent richting de bal. Mathías geeft de bal voor. Klungelig pakt Camejo de bal. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Villalobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana passt de bal met de wreef. Mavares is nu in balbezit. Mavares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Star 62%, F.C.Stark 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Black Star - F.C.Stark 1:1

55e minuut.
Makoun met de inworp. Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malave maakt een afschuwelijke overtreding. Malave krijgt een gele kaart. Quintana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canorea wilt de vrije trap nemen. Paal!

57e minuut.
Ordáz met de inworp. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez met een sublieme pass. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ordáz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaimes krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Márquez met een snelle inworp. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales geeft een lange en hoge pass. Robledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Star - F.C.Stark 2:1

67e minuut.
Quintana rent richting de bal. Camejo onderschept slim de pass. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel. Rincón probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Canorea geeft een lange en hoge pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares onderschept slim de pass. Mavares haalt uit met een fantastische trap. Villalobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Black Star - F.C.Stark 2:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mathías met een snelle inworp. Canorea heeft problemen om de bal te vangen. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Star 46%, F.C.Stark 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Black Star - F.C.Stark 2:2