Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotas FC FC Andres Eloy Blanco
Fino Tactiek topito
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 36.6
average Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov geeft de bal voor. Ariza kopt de bal weg. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund schiet op doel. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sucre geeft de bal voor. Inworp. Ariza met een snelle inworp. Długi rent richting de bal. Długi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fryc kopt de bal weg. Baudouin rent richting de bal. Baudouin met een sublieme pass. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap. Castro bokst de bal weg.

10e minuut.
Nuckowski heeft problemen om de bal te vangen. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi schiet op doel. Gangas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - FC Andres Eloy Blanco 1:0

16e minuut.
Di Giorgi geeft een hoge lob. Gurinovich rent richting de bal. Mahmudbəyov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahmudbəyov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Nuckowski met een sublieme pass. Daar is Skoglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza rent richting de bal. Skoglund onderschept slim de pass. Skoglund geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Skoglund met een sublieme pass. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc passt de bal zonder na te denken. Gurinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nuckowski passt de bal met de wreef. Trifu rent richting de bal. Toro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toro krijgt een gele kaart. Trifu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toxqui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Długi maakt een snoekduik en kopt de bal. Gangas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 55%, FC Andres Eloy Blanco 45%.
Patriotas FC - FC Andres Eloy Blanco 1:0

49e minuut.
Mikker geeft de bal voor. Toxqui rent richting de bal. Toxqui geeft een lange en hoge pass. Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Długi haalt uit met een fantastische trap. Doganćević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel. Gangas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Peña kopt de bal weg. Doganćević kan de bal niet met de borst controleren. Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Inworp. Proksa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Trifu de bal onder controle te krijgen. Noriega geeft een hoge lob. Mikker controleert de bal met de borst. Gurinovich rent richting de bal. Gurinovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patriotas FC - FC Andres Eloy Blanco 1:1

68e minuut.
Inworp. Rozhukaniec komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nuckowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nuckowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peña de bal. Noriega rent richting de bal. Noriega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Cabrera komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negreanu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Peña geeft de bal voor. Długi is nu in balbezit. Długi haalt uit met een fantastische trap. Toro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - FC Andres Eloy Blanco 2:1

80e minuut.
Doganćević is nu in balbezit. Noriega rent richting de bal. Noriega speelt de bal door. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valente komt het veld opgelopen. Zalzman komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mikker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Noriega met de inworp. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Żydło geeft de bal voor. Fryc kopt de bal weg. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec draait met de bal, schiet en ... Castro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patriotas FC - FC Andres Eloy Blanco 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 50%, FC Andres Eloy Blanco 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patriotas FC - FC Andres Eloy Blanco 2:2