Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
internacional de puerto la cruz Tean Zulia FFI
442 Tactiek pepe
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.3 gemiddelde waardering 28.4
weak Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen weak


8e minuut.
Hegyeshalmi geeft een hoge lob. Monagas met een sublieme pass. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Baruffo rent richting de bal. Baruffo met een sublieme pass. Hegyeshalmi met een sublieme pass. Veríssimo is nu in balbezit. Veríssimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Tean Zulia FFI 0:1

17e minuut.
Vergara heeft problemen om de bal te vangen. Mergiu begaat een overtreding. Vergara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamboa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lipski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mergiu kopt de bal weg. Lucena probeert de bal met de borst te controleren. Hegyeshalmi rent richting de bal. Veríssimo rent richting de bal. Veríssimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Asilefe draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Ortigoza trapt de bal weg. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lipski is nu in balbezit. Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffo geeft een lange en hoge pass. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe haalt uit met een fantastische trap. Ortigoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Gamboa passt de bal met de wreef. Lipski heeft problemen om de bal te vangen. Lipski passt de bal met de wreef. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hegyeshalmi is nu in balbezit. Montana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hegyeshalmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mergiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Veríssimo is nu in balbezit. Veríssimo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: internacional de puerto la cruz 49%, Tean Zulia FFI 51%.
internacional de puerto la cruz - Tean Zulia FFI 0:1

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aristigueta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Montana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana geeft de bal voor. Baruffo probeert naar een medespeler te passen. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mergiu rent richting de bal. Mergiu passt de bal zonder na te denken. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe haalt uit met een fantastische trap. Ortigoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Tean Zulia FFI 0:2

77e minuut.
Mustalahti komt het veld opgelopen. Stine met een sublieme pass. Klungelig pakt Lipski de bal. Asilefe maakt een afschuwelijke overtreding. Asilefe krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lipski passt de bal met de wreef. Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft de bal voor. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: internacional de puerto la cruz 50%, Tean Zulia FFI 50%.
internacional de puerto la cruz - Tean Zulia FFI 0:2