Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sportingmg Tekken Army
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Barboza passt de bal met de wreef. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire schiet op doel. Segovia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Tekken Army 0:1

12e minuut.
Medrano passt de bal met de wreef. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza is nu in balbezit. Barboza verovert de bal door een tackle van achteren. Barboza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Reyes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Canales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barboza rent richting de bal. Barboza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Medrano geeft de bal voor. Feltscher heeft problemen om de bal te vangen. Reyes rent richting de bal. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pardo probeert de bal aan de voet te houden. Pardo passt de bal met de wreef. Medrano met een sublieme pass. Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Reyes speelt de bal door. Castellini probeert naar een medespeler te passen. Freire rent richting de bal. Freire draait met de bal, schiet en ... Barroso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segovia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Tekken Army 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportingmg 58%, Tekken Army 42%.
sportingmg - Tekken Army 0:2

51e minuut.
Andueza probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintero met een snelle inworp. Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma rent richting de bal. Montezuma draait met de bal, schiet en ... Maurel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Andueza geeft een lange en hoge pass. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Castellini begaat een overtreding. Castellini krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas passt de bal zonder na te denken. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Maurel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Tekken Army 1:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barboza rent richting de bal. Barboza geeft de bal voor. Montezuma heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Canales met de inworp. Salas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustamante. Bustamante krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportingmg 30%, Tekken Army 70%.
sportingmg - Tekken Army 1:2