Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Corona Compoticas FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 23.2
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vílchez is nu in balbezit. Vílchez passt de bal zonder na te denken. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo speelt de bal door. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Sangronis de bal onder controle te krijgen. Cermeño rent richting de bal. Cermeño passt de bal met de wreef. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Meleán geeft de bal voor. Gil kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sangronis de bal onder controle te krijgen. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sangronis rent richting de bal. Cermeño onderschept slim de pass. Cermeño speelt de bal door. Arreaza rent richting de bal. Arreaza haalt uit met een fantastische trap. Yánez bokst de bal weg. Gil kopt de bal weg. Betancourt heeft problemen om de bal te vangen. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bustamante trapt de bal weg van het doel. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallardo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Bracamonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yánez trapt de bal weg. Morillo probeert de bal met de borst te controleren. Morillo speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maturén geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Corona 59%, Compoticas FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Corona - Compoticas FC 0:0

54e minuut.
Arreaza passt de bal zonder na te denken. Gallardo rent richting de bal. Arreaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arreaza krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo is nu in balbezit. Gallardo is nu in balbezit. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Corona - Compoticas FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Corona 35%, Compoticas FC 65%.
Real Corona - Compoticas FC 1:0