Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Andres Eloy Blanco Toni7
topowasca Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Żydło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baudouin rent richting de bal. Baudouin passt de bal met de wreef. Gurinovich rent richting de bal. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Skoglund kopt de bal weg. Fryc is nu in balbezit. Gurinovich rent richting de bal. Gurinovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Osuna met een harde bal richting middenveld. Skoglund kopt de bal weg. Gurinovich heeft problemen om de bal te vangen. Fryc rent richting de bal. Fryc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doganćević geeft een hoge lob. Castellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich onderschept slim de pass. Fryc rent richting de bal. Fryc haalt uit met een fantastische trap. Osuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuckowski met een snelle inworp. Skoglund speelt de bal door. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Andres Eloy Blanco - Toni7 1:0

18e minuut.
Żydło geeft een hoge lob. Fryc is nu in balbezit. Fryc probeert naar een medespeler te passen. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fryc is nu in balbezit. Fryc geeft een lange en hoge pass. Ettedgui is nu in balbezit. Gurinovich onderschept slim de pass. Gurinovich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noriega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noriega met een snel genomen vrije trap. Gurinovich krijgt zijn hoofd ertegen. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Margiota is nu in balbezit. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Skoglund passt de bal met de wreef. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Gurinovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurinovich passt de bal in één keer door. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Skoglund met een sublieme pass. Luzardo rent richting de bal. Luzardo probeert naar een medespeler te passen. Galvis rent richting de bal. Galvis met een sublieme pass. Gangas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Skoglund onderschept slim de pass. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Andres Eloy Blanco - Toni7 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Andres Eloy Blanco 28%, Toni7 72%.
FC Andres Eloy Blanco - Toni7 2:0

47e minuut.
Margiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Skoglund speelt de bal door. Gurinovich rent richting de bal. Gurinovich draait met de bal, schiet en ... Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Andres Eloy Blanco - Toni7 3:0

49e minuut.
Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund passt de bal in één keer door. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich draait met de bal, schiet en ... Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Andres Eloy Blanco - Toni7 4:0

59e minuut.
Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund is nu in balbezit. Skoglund schiet op doel. Castellin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nuckowski probeert naar een medespeler te passen. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund maakt een afschuwelijke overtreding. Skoglund is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Gurinovich passt de bal in één keer door. Fryc rent richting de bal. Fryc draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozhukaniec komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Margiota kopt de bal weg. Toro probeert de bal aan de voet te houden. Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Andres Eloy Blanco - Toni7 4:1

80e minuut.
Doganćević geeft een lange en hoge pass. Fryc kopt de bal weg. Castellin heeft problemen om de bal te vangen. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Andres Eloy Blanco - Toni7 5:1

83e minuut.
Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fryc de bal. Luzardo rent richting de bal. Fryc rent richting de bal. Fryc schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Andres Eloy Blanco - Toni7 6:1

88e minuut.
Fryc kopt de bal weg. Rozhukaniec rent richting de bal. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Toro met een sublieme pass. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc passt de bal zonder na te denken. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin passt de bal zonder na te denken. Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Andres Eloy Blanco 38%, Toni7 62%.
FC Andres Eloy Blanco - Toni7 6:1