Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tean Zulia FFI Deportivo Rayo Zuliano
pepe Tactiek Iniciando
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
25.4 gemiddelde waardering 29
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Mergiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Echeverria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Deportivo Rayo Zuliano 0:1

14e minuut.
Velásquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escalante rent richting de bal. Escalante passt de bal in één keer door. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Deportivo Rayo Zuliano 0:2

18e minuut.
Prietto met een snelle inworp. Escalante rent richting de bal. Escalante met een sublieme pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Deportivo Rayo Zuliano 0:3

20e minuut.
Prietto rent richting de bal. Velásquez is nu in balbezit. Prietto maakt een afschuwelijke overtreding. Prietto krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Dziewoński de bal. Bejarano is nu in balbezit. Dziewoński verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Velásquez speelt de bal door. Dziewoński geeft een lange en hoge pass. Prietto kopt de bal weg. Asilefe rent richting de bal. Asilefe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dolgetta met een sublieme pass. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Dziewoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Prietto met een snelle inworp. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tean Zulia FFI 58%, Deportivo Rayo Zuliano 42%.
Tean Zulia FFI - Deportivo Rayo Zuliano 0:3

48e minuut.
Mergiu passt de bal zonder na te denken. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton geeft een lange en hoge pass. Prietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prietto draait met de bal, schiet en ... Rondón bokst de bal weg. Skalski geeft een lange en hoge pass. Velásquez rent richting de bal. Thornton begaat een overtreding. Thornton krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Çələbiyev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prietto met een snelle inworp. Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft de bal voor. Tököli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Deportivo Rayo Zuliano 0:4

72e minuut.
Çələbiyev geeft de bal voor. Baruffo is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Deportivo Rayo Zuliano 0:5

80e minuut.
Escalante passt de bal zonder na te denken. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asilefe. Velásquez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Velásquez kan niet meer verder spelen. Vizcarrondo komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vizcarrondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bejarano de bal. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Deportivo Rayo Zuliano 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tean Zulia FFI 65%, Deportivo Rayo Zuliano 35%.
Tean Zulia FFI - Deportivo Rayo Zuliano 0:6