Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekken Army Real Corona
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


21e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis onderschept slim de pass. Sangronis probeert naar een medespeler te passen. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekken Army - Real Corona 0:1

25e minuut.
Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Bustamante is nu in balbezit. Met opzet legt Sangronis zijn tegenspeler op de grond. Sangronis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil is nu in balbezit. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire schiet op doel. Yánez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tekken Army - Real Corona 1:1

43e minuut.
Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén passt de bal met de wreef. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Luna heeft problemen om de bal te vangen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Luna de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekken Army 63%, Real Corona 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tekken Army - Real Corona 1:1

59e minuut.
Arvelo met de inworp. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Maturén rent richting de bal. Maturén passt de bal zonder na te denken. Maurel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Reyes rent richting de bal. Reyes probeert naar een medespeler te passen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire rent richting de bal. Freire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. Feltscher rent richting de bal. Feltscher met een sublieme pass. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal met de wreef. Sangronis speelt de bal door. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekken Army - Real Corona 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekken Army 58%, Real Corona 42%.
Tekken Army - Real Corona 1:2