Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caracas AFC FC Andres Eloy Blanco
433 Tactiek topowasca
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.7 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Baudouin rent richting de bal. Baudouin passt de bal zonder na te denken. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Walkowiak de bal. Baudouin rent richting de bal. Baudouin passt de bal in één keer door. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Franco Reyes passt de bal met de wreef. van Lent met een sublieme pass. Fryc probeert naar een medespeler te passen. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doganćević geeft een hoge lob. Franco Reyes rent richting de bal. Franco Reyes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lezama de bal. Lezama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:0

30e minuut.
Baudouin passt de bal zonder na te denken. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc passt de bal in één keer door. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak schiet op doel. Paal! Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Skoglund is nu in balbezit. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin passt de bal zonder na te denken. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caracas AFC 64%, FC Andres Eloy Blanco 36%.
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:0

48e minuut.
Baudouin onderschept slim de pass. Skoglund rent richting de bal. Skoglund speelt de bal door. Fryc rent richting de bal. Fryc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:1

53e minuut.
van Lent passt de bal in één keer door. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fasciana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:2

58e minuut.
Skoglund onderschept slim de pass. Skoglund met een sublieme pass. Baudouin rent richting de bal. Baudouin schiet op doel. Guerrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:3

68e minuut.
Baudouin probeert naar een medespeler te passen. Fryc met een sublieme pass. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:4

69e minuut.
Rozhukaniec komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Fryc rent richting de bal. Fryc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fasciana de bal. Baudouin rent richting de bal. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. van Lent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baudouin rent richting de bal. Baudouin geeft de bal voor. Rozhukaniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerrero bokst de bal weg. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:5

80e minuut.
Aranda geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lezama stond buitenspel. Skoglund maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap. Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Skoglund is nu in balbezit. Skoglund met een sublieme pass. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap. Guerrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Toro kopt de bal weg. Vásquez kan de bal niet met de borst controleren. Fryc rent richting de bal. Fryc geeft een hoge lob. Terán heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:6

90e minuut.
Rozhukaniec met een sublieme pass. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund passt de bal zonder na te denken. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caracas AFC 67%, FC Andres Eloy Blanco 33%.
Caracas AFC - FC Andres Eloy Blanco 1:7