Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toni7 Patriotas FC
Normal Tactiek Fino
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 30.6
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Margiota kopt de bal weg. Sosa geeft de bal voor. Trifu kopt de bal weg. Ariza is nu in balbezit. Ariza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Roque kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ettedgui de bal onder controle te krijgen. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu rent richting de bal. Trifu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - Patriotas FC 0:1

12e minuut.
Arreaza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Luzardo de bal. Ariza onderschept slim de pass. Ariza haalt uit met een fantastische trap. Osuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

18e minuut.
Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza is nu in balbezit. Ariza draait met de bal, schiet en ... Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - Patriotas FC 0:2

24e minuut.
Niepiekło kopt de bal weg. Klungelig pakt Margiota de bal. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mikker speelt de bal door. Trifu is nu in balbezit. Trifu passt de bal met de wreef. Daar is Ariza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - Patriotas FC 0:3

32e minuut.
Daar is Toxqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niepiekło rent richting de bal. Niepiekło met een sublieme pass. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel. Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Osuna met een harde bal richting middenveld. Toxqui met een sublieme pass. Ariza is nu in balbezit. Ariza draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - Patriotas FC 0:4

45e minuut.
Savarino speelt de bal door. Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu speelt de bal door. Ariza rent richting de bal. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toni7 72%, Patriotas FC 28%.
Toni7 - Patriotas FC 0:4

49e minuut.
Margiota verovert de bal door een tackle van achteren. Margiota passt de bal in één keer door. Savarino is nu in balbezit. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Mahmudbəyov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Di Campo is nu in balbezit. Długi verovert de bal door een tackle van achteren. Niepiekło probeert naar een medespeler te passen. Ariza is nu in balbezit. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - Patriotas FC 0:5

68e minuut.
Cabrera komt het veld opgelopen. Peña komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Arreaza rent richting de bal. Peña onderschept slim de pass. Peña passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ariza de bal. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Valente komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pytlasiński onderschept slim de pass. Pytlasiński met een sublieme pass. Valente geeft een hoge lob. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - Patriotas FC 0:6

73e minuut.
Di Campo probeert naar een medespeler te passen. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeverria komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Castellin met een harde bal richting middenveld. Cabrera kopt de bal weg. Klungelig pakt Ariza de bal. Echeverria rent richting de bal. Echeverria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Osuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toni7 52%, Patriotas FC 48%.
Toni7 - Patriotas FC 0:6