Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeteros FC castañedag
Normal Tactiek Piedra Filosofal
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 49
average Schieten solid
weak Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Bărzoi met een sublieme pass. Small rent richting de bal. Small speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pisan is nu in balbezit. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tavares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tavares zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Csősz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Matos passt de bal met de wreef. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponce. Ponce krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bărzoi speelt de bal door. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea met een sublieme pass. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Matos passt de bal in één keer door. Pisan is nu in balbezit. Pisan passt de bal met de wreef. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Redondo de bal. Matos rent richting de bal. Matos passt de bal in één keer door. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft de bal voor. Ranzoni kopt de bal weg. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Canorea passt de bal in één keer door. Matos met een sublieme pass. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. Csősz bokst de bal weg.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Csősz niet meer kan verder spelen. Aparicio komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Aparicio trapt de bal weg van het doel. Matos kopt de bal weg. Redondo is nu in balbezit. Tavares onderschept slim de pass. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - castañedag 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 77%, castañedag 23%.
Cafeteros FC - castañedag 0:1

57e minuut.
Constantin met een sublieme pass. Pisan rent richting de bal. Pisan speelt de bal door. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - castañedag 0:2

62e minuut.
Canorea rent richting de bal. Canorea passt de bal zonder na te denken. Matos probeert naar een medespeler te passen. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Pozo komt het veld opgelopen. McIntosh komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Ponce de bal. Ranzoni onderschept slim de pass. Ranzoni met een sublieme pass. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ... Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Klungelig pakt Pisan de bal. Macitoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisan. Pisan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ranzoni met de inworp. McIntosh met een sublieme pass. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Redondo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal met de wreef. Ohse bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Small rent richting de bal. Canorea onderschept slim de pass. Canorea probeert naar een medespeler te passen. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pozo met een sublieme pass. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Macitoğlu de bal. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - castañedag 0:3

78e minuut.
Small speelt de bal door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares begaat een overtreding. Tavares krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Canorea speelt de bal door. Mézga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares onderschept slim de pass. Tavares schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Daar is Dolas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan verovert de bal door een tackle van achteren. Pisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 71%, castañedag 29%.
Cafeteros FC - castañedag 0:3