Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Toto Rubio Atlético Portuguesa FC
Normal Tactiek albert
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 32.6
matig Schieten goed
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tutmaz is nu in balbezit. Tutmaz haalt uit met een fantastische trap. Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Bello trapt de bal weg. Urribarri kan de bal niet met de borst controleren. Luz speelt de bal door. Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Badalament bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalament met een sublieme pass. Bachmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Osmanoğlu rent richting de bal. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 68%, Atlético Portuguesa FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Deportivo Toto Rubio - Atlético Portuguesa FC 0:0

46e minuut.
Charlet komt het veld opgelopen. Nyers komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tân Phước verovert de bal door een tackle van achteren. Tân Phước geeft een hoge lob. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Infante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Atlético Portuguesa FC 0:1

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Mayz de bal onder controle te krijgen. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu passt de bal in één keer door. Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz draait met de bal, schiet en ... Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Luz passt de bal in één keer door. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello met een sublieme pass. Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mayz met een sublieme pass. Nyers probeert naar een medespeler te passen. Mayz rent richting de bal. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Oulikou is nu in balbezit. Oulikou geeft een hoge lob. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanoğlu rent richting de bal. Osmanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Atlético Portuguesa FC 0:2

78e minuut.
Bachmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Tutmaz onderschept slim de pass. Tutmaz schiet op doel. Bello probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Luz passt de bal in één keer door. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk speelt de bal door. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Atlético Portuguesa FC 0:3

89e minuut.
Infante met een harde bal richting middenveld. Oulikou is nu in balbezit. Oulikou met een sublieme pass. Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Atlético Portuguesa FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 75%, Atlético Portuguesa FC 25%.
Club Deportivo Toto Rubio - Atlético Portuguesa FC 0:4