Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socopo fc Real Zamora Cf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Páez. Páez krijgt een gele kaart. Pozo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salcedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tabata de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Araújo passt de bal zonder na te denken. Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal zonder na te denken. Daar is Angelucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socopo fc 42%, Real Zamora Cf 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
socopo fc - Real Zamora Cf 0:0

47e minuut.
Andueza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamboa met een snelle inworp. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
socopo fc - Real Zamora Cf 0:1

59e minuut.
Almarza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardozo met de inworp. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel. Palomino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
socopo fc - Real Zamora Cf 1:1

69e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... Terán met een sublieme pass. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Duijm met een sublieme pass. Salcedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Páez. Páez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socopo fc 57%, Real Zamora Cf 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
socopo fc - Real Zamora Cf 1:1