Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Litoral La Victoria FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bolet verovert de bal door een tackle van achteren. Bolet probeert naar een medespeler te passen. Canorea heeft problemen om de bal te vangen. Saldivia rent richting de bal. Saldivia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Urquia geeft een hoge lob. Bolet heeft problemen om de bal te vangen. Bolet passt de bal in één keer door. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Molletones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leañez is nu in balbezit. Bolet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bolet krijgt een gele kaart. Leañez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Vizcarrondo geeft de bal voor. Ordóñez heeft problemen om de bal te vangen. Saldivia met een sublieme pass. Canorea is nu in balbezit. Canorea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bolet is nu in balbezit. Ordóñez onderschept slim de pass. Ordóñez speelt de bal door. Kouffati is nu in balbezit. Kouffati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Litoral - La Victoria FC 1:0

27e minuut.
Vizcarrondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meleán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman speelt de bal door. Leañez rent richting de bal. Leañez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Perez Greco geeft een lange en hoge pass. Saldivia rent richting de bal. Saldivia met een sublieme pass. Klungelig pakt Canorea de bal. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Litoral - La Victoria FC 1:1

34e minuut.
Inworp. Bastardo met een snelle inworp. Leañez met een sublieme pass. Kouffati is nu in balbezit. Kouffati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vizcarrondo met de inworp. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira passt de bal zonder na te denken. Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Litoral - La Victoria FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Litoral 50%, La Victoria FC 50%.
Athletic Litoral - La Victoria FC 2:1

47e minuut.
Vizcarrondo is nu in balbezit. Saldivia verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivia passt de bal in één keer door. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Viña onderschept slim de pass. Viña speelt de bal door. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea is nu in balbezit. Canorea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Figueira passt de bal met de wreef. Leañez is nu in balbezit. Leañez passt de bal zonder na te denken. Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Litoral 44%, La Victoria FC 56%.
Athletic Litoral - La Victoria FC 2:1