Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Maracaibo ARSENAL MCBO
Arg02 Tactiek TOTALFUT
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 37.6
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Parizotto passt de bal zonder na te denken. Áñez rent richting de bal. Kitsak verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsak heeft problemen om de bal te vangen. Kitsak schiet op doel. Kuzinkovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Zencefil is nu in balbezit. Adurowicz onderschept slim de pass. Adurowicz passt de bal met de wreef. Winzenried is nu in balbezit. Winzenried haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Zencefil de bal. Sanz Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz Cordón probeert naar een medespeler te passen. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordek met een snelle inworp. Ciurli rent richting de bal. Dani rent richting de bal. Ciurli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez geeft een hoge lob. Kitsak heeft problemen om de bal te vangen. Winzenried is nu in balbezit. Winzenried haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wagarowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czechowski met een snelle inworp. Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kuzinkovas met een harde bal richting middenveld. Dani is nu in balbezit. Batorowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batorowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Maracaibo 48%, ARSENAL MCBO 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 0:0

49e minuut.
Wagarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz geeft een hoge lob. Daar is Morel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winzenried rent richting de bal. Winzenried draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Batorowicz is nu in balbezit. Batorowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wagarowicz de bal. Morel is nu in balbezit. Morel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamieniecki komt het veld opgelopen. Castillo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Czechowski is nu in balbezit. Sadzawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Lusso speelt de bal door. Zencefil rent richting de bal. Zencefil haalt uit met een fantastische trap. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ciurli passt de bal zonder na te denken. Lusso is nu in balbezit. Lusso speelt de bal door. Zencefil rent richting de bal. Zencefil schiet op doel. Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scânteianu komt het veld opgelopen. Kovacsics komt het veld opgelopen. Dănceanu komt het veld opgelopen. Békési komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Scânteianu speelt de bal door. Baolong rent richting de bal. Békési verovert de bal door een tackle van achteren. Békési draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 1:0

78e minuut.
Sanz Cordón geeft een lange en hoge pass. Kovacsics speelt de bal door. Kamieniecki rent richting de bal. Kamieniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 2:0

80e minuut.
Gordea komt het veld opgelopen. Rincon komt het veld opgelopen. Naruszewicz komt het veld opgelopen. Buhić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kovacsics geeft de bal voor. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Bossaert zijn tegenspeler op de grond. Bossaert krijgt een gele kaart. Castillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czechowski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 3:0

88e minuut.
Czechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czechowski probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Kuzinkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Maracaibo 39%, ARSENAL MCBO 61%.
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 4:0