Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kresco FC 25 de Marzo FC
424 Tactiek 2....5.....FC.
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
36.9 gemiddelde waardering 27.3
matig Schieten zwak
matig Passen matig
goed Verdedigen zwak


23e minuut.
Ovalle kopt de bal weg. Strýc kan de bal niet met de borst controleren. Mylonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mylonakis geeft een hoge lob. Zgrzelak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rajakangas rent richting de bal. Łyczmański onderschept slim de pass. Łyczmański geeft een lange en hoge pass. Daar is Zgrzelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Ovalle geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rejski stond buitenspel. Wojewódzki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zgrzelak probeert de bal met de borst te controleren. Zgrzelak schiet op doel. Cubillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kresco FC 47%, 25 de Marzo FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kresco FC - 25 de Marzo FC 0:0

53e minuut.
Arnáudez met de inworp. Harasimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zamora zijn tegenspeler op de grond. Zamora krijgt een gele kaart. Harasimowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Łyczmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyczmański passt de bal in één keer door. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ... Cubillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kresco FC - 25 de Marzo FC 1:0

77e minuut.
Strýc geeft de bal voor. Lugosi rent richting de bal. Lugosi speelt de bal door. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kresco FC - 25 de Marzo FC 2:0

88e minuut.
Mylonakis kopt de bal weg. Łyczmański rent richting de bal. Farías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farías krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kresco FC 39%, 25 de Marzo FC 61%.
Kresco FC - 25 de Marzo FC 2:0