Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Portuguesa FC castañedag
albert Tactiek Piedra Filosofal
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 42.3
matig Schieten solide
zwak Passen goed
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Matos geeft een lange en hoge pass. Tân Phước kopt de bal weg. Badalament probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Luz is nu in balbezit. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal is nu in balbezit. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Koblak bokst de bal weg. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt Gamboa de bal. Matos is nu in balbezit. Matos probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Ranzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranzoni kopt de bal weg. Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. Koblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oulikou rent richting de bal. Oulikou passt de bal met de wreef. Tavares controleert de bal met de borst. Tavares draait met de bal, schiet en ... Koblak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:2

45e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een hoge lob. Badalament rent richting de bal. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:3

45e minuut.
Charlet komt het veld opgelopen. Nyers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 79%, castañedag 21%.
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:3

51e minuut.
Canorea passt de bal in één keer door. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin maakt een afschuwelijke overtreding. Constantin krijgt een gele kaart. Luz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Inworp. Pozo komt het veld opgelopen. McIntosh komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Luz rent richting de bal. Figueira onderschept slim de pass. McIntosh geeft een hoge lob. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 68%, castañedag 32%.
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:3