Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Toto Rubio Cafeteros FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30 gemiddelde waardering 32.8
average Schieten good
average Passen weak
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een hoge lob. Inworp. Mézga met de inworp. Dolas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Cafeteros FC 0:1

12e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Small tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabrera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Narváez is nu in balbezit. Narváez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Small met een sublieme pass. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Urribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Small verovert de bal door een tackle van achteren. Small haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Urribarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Small rent richting de bal. Small passt de bal zonder na te denken. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small met een sublieme pass. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Cafeteros FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 56%, Cafeteros FC 44%.
Club Deportivo Toto Rubio - Cafeteros FC 0:2

56e minuut.
Inworp. Mézga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolas is nu in balbezit. Dolas geeft een lange en hoge pass. Perez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Cafeteros FC 0:3

57e minuut.
Bello geeft de bal voor. Klungelig pakt Small de bal. Small passt de bal zonder na te denken. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado geeft een lange en hoge pass. Oropeza speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 66%, Cafeteros FC 34%.
Club Deportivo Toto Rubio - Cafeteros FC 0:3